Natter
NB

Slik fungerer Natter

Mellom deg og folkene dine.

Natter er laget slik at chattene og posisjonen din blir hos personene du velger. Her er hvordan, på godt norsk.

Chattene dine

Forseglet på telefonen din.

  • Kryptert før den forlater telefonen. Meldingene, bildene og talenotatene dine krypteres på telefonen din. Bare de som er med i chatten, kan åpne dem.
  • Vi sender den videre, vi kan ikke åpne den. Natters servere har den forseglede meldingen bare til den er levert. De personlige chattene dine er ende-til-ende-kryptert, så Natter kan ikke lese dem.
  • Historikken din bor hos deg. Mottatte chatter lagres på enhetene dine, ikke på serverne våre.
En forseglet melding reiser fra telefonen din, gjennom Natter, til telefonen til Alex. Natter sender den videre, men kan ikke åpne den. Du Natter kan ikke åpne den Alex
Natter sender den forseglede meldingen videre. Bare telefonen til Alex kan åpne den.

Se selv

Sjekk forseglingen.

  • Hver personlig chat har en sikkerhetskode. Åpne Bekreft sikkerhetskode i chatten for å se din og deres.
  • Sammenlign dem ansikt til ansikt, eller skann Natter-QR-koden deres. Hvis de stemmer, er chatten din ende-til-ende-kryptert, og ingen imellom kan lese den.
Den ekte Natter-appen: Bekreft sikkerhetskode, som viser koden til Alex og din, med Skann koden deres.
Ekte appskjerm · demopersoner

Atlas

Posisjonen din, bare for folkene dine.

  • Kryptert for personene du velger. Når du deler posisjonen din, krypterer telefonen hver oppdatering for dem. Natter leverer den, men kan ikke se hvor du er.
  • Du bestemmer hvem som ser deg. Velg folkene dine, og slå på spøkelsesmodus for å forsvinne fra kartet når du vil.
  • Dagen min blir på telefonen din. Dagene dine lagres på telefonen i sju dager, og du kan slette dem når som helst.

Selve kartene kommer fra Apple eller Google, som ser den delen av kartet telefonen din laster inn, som med alle kartapper.

Posisjonen din går, kryptert, bare til personene du valgte: Jo og mamma. Natter i midten kan ikke se den. Du Natter kan ikke se hvor du er Jo Mamma
Bare personene du valgte, kan åpne posisjonen din.

Se selv

Vit hvem som ser deg.

  • Hvem som ser meg viser alle. Hver person som kan se posisjonen din, i én liste, på Atlas.
  • Stopp én, eller sett alle på pause. Stopp deling med hvem som helst med ett trykk, eller slå på spøkelsesmodus for å sette alle på pause. Folkene dine forblir lagret til du er tilbake.
Den ekte Natter-appen: Hvem ser meg · 7, som viser de sju demopersonene som kan se posisjonen din, med Stopp deling.
Ekte appskjerm · demopersoner

Anrop og sikkerhetskopier

Samme idé, overalt.

  • Anrop. Gruppeanrop krypterer lyden og videoen sin mellom telefonene i anropet.
  • Din sikkerhetskopi, din sky, din nøkkel. Sikkerhetskopier krypteres på telefonen din og lagres i din egen Google Drive eller iCloud, ikke på Natters servere. Bare passordet ditt eller gjenopprettingsnøkkelen din åpner dem.
  • Låst når du vil. En valgfri applås, med Diskret samtale og skjulte meldinger bak seg.
Telefonen din krypterer sikkerhetskopien og lagrer den i din egen skykonto; bare nøkkelen din åpner den. Telefonen din Din egen sky Google Drive eller iCloud
Kryptert på telefonen din, lagret i kontoen din, åpnet med nøkkelen din.

Rett ut

Dette ser Natter.

Det som trengs for å levere

Kontoen din, enhetene dine, hvilke chatter du er med i og når noe blir levert. Aldri hva som står i dem.

Retting av feil

Appen sender diagnostikkdata så vi kan rette krasj. De inneholder aldri meldinger, kontakter eller posisjoner, og du kan slå dem av.

Chatter med bedrifter

Disse er ikke ende-til-ende-kryptert, og det står i chatten: meldinger med en bedrift går via Natters servere og bedriftens egne systemer. Personvernerklæringen forklarer mer.

Om

Natter, fra Masons Mail.

Natter er laget av Masons Mail, selskapet bak privat e-post på masonsmail.com. Appen er gratis til personlig bruk. Bedrifter som snakker med kundene sine på Natter, betaler for den.

Natter kommer til iPhone og Android. Spørsmål om dataene dine? Alt står i personvernerklæringen.